top of page

Mer från ORACLE FILM

Australiens premiärminister tutar i barnen att det de gör är bra för "the common good"

STÅ UPP FÖR BARNEN!

Goodiebags? Nej, påsar med giftet de snart ska injiceras med.

Flera vaccinerade kollapsade på plats

Australien har kommit längst av de "icke-kommunistiska " länderna i införandet av NWO. Gladys Berejiklian, Premier i New South Wales, som manar på barnen för "the common good" från storbildsskärm.

Skruvarna i den nya världsordningen dras åt allt hårdare. Bilderna ovan visar ett massvaccinerings-event i Australien där 25.000 ungdomar forslades in i en idrottsarena och vaccinerades. Föräldrar fick inte följa med in. Många av de vaccinerade är idag döda eller har fått allvarliga skador.

 

Mycket talar för att det på flera håll snart kommer "erbjudas" vaccinering för allt yngre barn även i Sverige och att det t o m kommer nya lagar angående obligatorisk vaccinering.

Läs på om vacciner i allmänhet och Covid-19-vaccinet i synnerhet innan ni fattar det livsavgörande beslutet att ge era barn vaccin!

gravid

Detta spädbarn föddes med biverkningar efter att modern hotats med att inte få sitt planerade kejsarsnitt om hon inte vaccinerade sig en månad innan födseln. (Varning för intensiva känslor av sorg, vrede).

De som tycker att detta är ok för "samhällets väl" har inte att göra varken i beslutsfattande eller rådgivande position!

Och de som insett att SVT, SR och alla stora tidningsdrakar är styrda av samma ekonomiska och politiska intressenter som en gång i tiden införde den så kallade skolmedicinen förstår också att läkemedelsbolagen inte finns till för att göra någon frisk, utan att få så många kunder som möjligt.

En undersökning som gjorts av en barnmorska i Tyskland visar att en större del av de vaccinerade kvinnorna inte kan bli gravida och att de som redan är gravida vid vaccinering får missfall eller dödfödsel av sina barn. Bara i USA har 1757 missfall efter Covid-19 vaccinering rapporterats.

Återigen siffror från VAERS USA. Som vi ser har vaccinet gett tio tusentals vaccinerade problem och symtom som oregelbundna eller aldrig sinande menstruationer, svullnader och impotens.

Skärmavbild 2021-09-17 kl. 01.53_edited.

TikTok (som många länder försöker att förbjuda) och alternativ till censurerade Youtube och Facebook såsom Bitchute, Odyssee och Telegram flödar av vittnesmål angående vaccinets effekter.

Denna begravningsentreprenör från Storbritannien berättar öppet om hur han kunnat iaktta hela förloppet från lanseringen av pandemin 2020 då inga dödsfall inkom till vaccineringarna började och folk började dö till läget som senare utvecklades då han fick bekräftat det han själv märkt från ett 40-tal andra i samma bransch, personal vid NHS, brittiska hälsovårdsmyndigheten, samt anhöriga till de avlidna, att det inte finns någon pandemi, att dödsfallen beror på vaccinet och att Delta med flera varianter är biverkningar från vaccinet.

Med sitt breda kontaktnät har han fått stor insyn i förfarandet och ger en varning angående barnen. Vaccinerings-pressen kryper allt längre ner i åldrarna och snart kommer dagisbarnen vara i fokus. Hösten 2021 kommer med stor sannolikhet en ny "variant" dyka upp och på ett eller annat sätt genom någon snyfthistoria kommer föräldrar skrämmas till att vaccinera sina barn. Barn kommer bli sjuka, och/eller dö och de som överlever kommer förmodligen upptäcka att de inte kan få barn när de blir vuxna.

(Detta har sagts även av andra som varit mer specifika och sagt att symtomen från barn-vaccineringen kommer vara Polio-liknande, men det är förstås inget som går att bekräfta i nuläget).

Bill Gates Making Billions

om bilder eller filmer inte laddar prova annan webläsare eller enhet!

X

is this love?

Många unga vet redan hur det står till och stöttar andra som kanske inte ens vet att det går att säga nej.

Bilder från kavlaner.se

Folkhälsomyndigheten litar mer på olika "internationella studier" än EU-siffrorna från Vigiaccess Monitoring Center  i Uppsala där antalet anmälda fall av mensrubbningar är 110 000+.

Vi kan också se att det i undersökningarna framkommit att vaccinet inte påverkar spädbarn som ammas. Klicka på bilden ovan. Varning för känsliga!

LÖGN

"Av de 36 mödrarna som fullföljde

sina graviditeter dog 28 av bebisarna"
 

bottom of page