top of page

DIFFERENTIALDIAGNOSER
& BIOLOGISK KRIGSFÖRING

"Spädbarn blir sjuka i livshotande virus som alstrar feber, delirium, anfall och blodförgiftning".

Dessa är förgiftningssymtom och vad som ordsakat dem i dessa tider är inte svårt att gissa.

th-2651094228_edited.jpg

I vanligt modernt leverne utsätts vi för så mycket gift och kroppsfrämmande, onaturliga ämnen, så det kan vara svårt att avgöra vad som är orsaken bakom kroppsliga symtom, eftersom samma symtom kan uppstå av många olika (patenterade) patogener. Ingen av oss vet vad som egentligen finns i produkterna vi konsumerar.
Den processade maten vi handlar och hel- och halvfabrikat, innehåller många ämnen som inte är ”mat”, utan gifter. Det är bl a konsistensgivare, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. I annat vi använder till kroppen såsom hårvårdsprodukter och smink och solskyddsmedel finns många även där giftiga ämnen som inte hör hemma i kroppen eller på huden.
Fluor som de flesta tandkrämerna är ”berikade” med  (och fluor-sköljningen för skolbarn) är ett nervgift som ackumuleras i hjärnan, närmare bestämt i tallkottskörteln som är ett centrum för många av kroppens viktigaste funktioner.Alla dessa onaturliga ämnen uppfattas av kroppen som just gift (patogener) som samlas i olika organ, och kapslas in eller triggar kroppen att starta en reningsprocess, vilken kommit att kallas för ”sjukdom". På samma sätt som influensa är en naturlig rensning då kroppen går ner på sparlåga och fokuserar på eliminering av gifter vilket ofta sker genom lungorna och matsmältningsorganet.

Det finns många örter och annat i naturen som stärker kroppens arbete med reningsprocessen. Dessa medel är tyvärr ofta svartmålade och stämplade som ”osäkra” eller rent av ”farliga”, medan skolmedicin-preparat, som i bästa fall maskerar de initiala symtomen, nästan alltid för med sig allvarliga biverkningar och klassas som ”säkra och effektiva” (trots att det i databaserna för läkemedlsbiverkningar finns alla biverkingar som går att föreställa sig såsom infertilitet, invaliditet och dödsfall).

Det talas ofta om ”Cancerns gåta” och trots decennier med trillioner i forskningsanslag, rosa band-kampanjer, galor och insamlingar, har ”ingen lyckats hitta svaret”. Svaret är enkelt. Cancer är liksom de flesta andra ”sjukdomar” framkallad av alla olika gifter vi exponeras för. Cancertumörer är kroppens egna sätt att kapsla in för att sedan eliminera gift som ackumulerats*.

Många har varit med om att ett läkarbesök inte givit svar på symtom, diffusa eller inte. Många har också blivit ifrågasatta och behandlade lite som hypokondriker både när det gäller ”vanliga” sjukdomar (förgiftnings-symtom) eller Covid-19/vaccin-biverkningar (förgiftning/introducerande av element som inte hör hemma i kroppen).

Den avsiktliga förgiftningen av mänskligheten har pågått sedan industrialiseringen separerade oss med och mer från ett liv i samklang med naturen, om inte tidigare. Ett krig har pågått i det tysta mot mänskligheten med attacker från alla håll.

Det har kontaterats från flera källor att både PCR-tester, munskydd och själva vaccinet innehåller giftigt Grafenoxid.
(Som av en slump publicerade WHO i början av (den iscensatta) pandemin en
skrift på över 400 sidor om nano-material, bland annat Grafenoxid, och dess negativa påverkan på immunsystemet.

Det finns biologiska laboratorier enkom med uppgift att forska fram patogener/gift att långsamt förgifta oss med, för att när vi blir "sjuka" skylla på virus, bakterier eller våra gener och att om vi bara ger lite mer pengar till forskningen så ska de snart finna lösningen på alla problem.När folk äntligen vaknar upp till sanningen att Covid-19 inte är ett virus, att ingen dör av covid-19, cancer eller HIV, utan av de extremt giftiga (och dyra) medicinerna, att livslånga depressioner och sömnbesvär orsakas av tandkräm (!), att
transsexualism är en agenda, en strategi för att av-köna och utplåna kärn-familjen och att vi människor avsiktligt hålls i schack genom slugt uträknade manipulations-tekniker, skrämsel och propaganda från samhälle, media, populärkultur och populär-vetenskap kommer sannolikt större delen av mänskligeheten drabbas av raseri och sorg. Det förväntas av globalist-eliten, med ökände Klaus Schwab i spetsen, och benämns redan nu "civil unrest".


Runtom i världen demonstrerar folk och visar sitt missnöje, doch finns många som ännu inte berörts personligen och kanske tänker att hela Corona-charaden är övergående. Det är den inte. Det kommer mera, var så säker. Fler "vågor", fler pandemier med fler restriktioner och fler mediciner/vacciner. Allt kommer eldas på med "kriget i Ukraina", klimathets och "nödvändiga åtgärder" i dess spår; kontantlöst samhälle, ransoner, matbrist osv. Till slut kommer alla märka av att livet aldrig kommer återgå till "det normala" och att AGENDAN bakom allt, inte alls handlar om hälsa, välmående och solidaritet, utan utrotning av stora delar av jordens befolkning och total kontroll över mänsklighet, djur, växter, vatten och jordens tillgångar. Ingen får ha egen bil, eget hus och kosten ska bestå av laboratorieodlade grönsaker och insekter.

Tips för överlevnad och hur man kan ta tillbaka sin kraft HÄR
 

Teflon orsakar,  precis som 5G-strålning plötslig död hos fåglar, men är "säkert" för människor?

Det går inte ens att urskilja  olika "sjukdomar" eftersom förgiftnings-symtomen är de samma.

Framforskade och patenterade patogener/symtom-alstrande substanser. Rockefeller-patenterat "Zika-virus" säljs frystorkat.
(
Virus finns inte på riktigt. Det är påhittat för att kränga piller och vaccin).

bottom of page