top of page

FANTASI-PANDEMI

ånga är vi nog runt hela världen som sedan länge känt att det är något som inte stämmer med pandemin.

Från några veckor alldeles i början för att "plana ut kurvan" till lock downs, rekommendationer att använda munskydd (trots att de gång på gång konstaterats värdelösa och t o m ohälsosamma), social distansering, censur på nätet till de pågående aggressiva massvaccinerings-kampanjerna.

Hans_Holbein_the_Younger,_Letter_M,_NGA_

Kändisar över hela världen pushar för vaccinet. Vet Greta, prinsessan Christina, Daniel Ek och miljardärerna bakom kampanjen verkligen vad vaccinerna innehåller eller hur de verkar? Man kan inte undgå att fråga sig huruvida de verkligen själva tagit vaccinet..

Skrämsel och propaganda pumpas ut via alla kanaler över hela världen och det har uppstått två läger; de som samtycker och de som insett vansinnet och vägrar ta order om hur de ska leva sina liv.

Svenskar är dock redan ganska vana vid att ta direktiv från staten att vi inte behövt lika hårda nypor som i t ex Frankrike eller Australien. Faktum är att många av oss inte ens vet vad som pågår i resten av världen, då rapporteringen från så kallad medströms-media är väldigt selektiv och vi systematiskt uppmanas att inte göra egna efterforskningar.

 

Detta är ingen slump. Steg för steg har det de senaste åren utvecklats diverse program både inom EU och resten av världen för att stävja information som avviker från strömmen.

 

Redan 2018 implementerades EU's censur-program Action Plan against Disinformation som senare kommit att användas mot all information som går emot det rådande narrativet angående Covid-19 under täckmantlen att skydda oss från disinformation. Google, Facebook, Twitter m fl medverkande rapporterar kontinuerligt om sina insatser inom censurerandet av information kring Covid-19 eller vaccinet.

Inlägg som strider mot riktlinjerna raderas eller förses med varningstexter oavsett om informationen så kommer från läkare, forskare, vaccinskadade eller familjer till vaccin-avlidna som vill varna andra.

https___d1e00ek4ebabms.cloudfront_edited

WTF

0B2BCEF2-1726-4DCC-B5BA-EE1A432B89EE_edi
193912960_466567141108994_78054926579516
Jättekul?

Många oegentligheter kantar pandemi-narrativet. Såsom den motsägelsefulla logiken i rekommendationerna kring stoppandet av spridningen.

 

Eller att det i WITS - en databas för väldshandel - tydligt framgår att det redan 2017 importerades miljontals test-kit för Covid-19 i praktiskt taget alla världens länder! Läs mer här. Ladda ner dokumentet här. Se alla data här.

COVID-17?

#NEJ

#fantasipandemi

#VågaVägraVaccin

#stoppminkropp

#frihet

#VaccinpassNejTack

#kavlaner

#nürnberg47

#covid-1984
#MänskligRättighet

#NaturligtImmunFörsvar

#StåUppFörBarnen

#Lev&Kramas

Enligt dessa data importerade Sverige  år 2017 mer än 111 ton test-kit för Covid-19!

Detta kombinerat med planerna för The Great Reset, inkonsekvent statistik, numera ökända EVENT 201, Bill Gates olika TED talks och Faucis uttalande 2017 på jesuiternas University of Georgetown visar att det hela snarare ingår i planen att införa den nya världsordningen; NWO.

BillyG
IMG_20210810_161038_156_edited.jpg
?

moderna tidens ättestupa

Absurditeten är slående. Det  livsfarliga "viruset" väljer tydligen vart det ska slå till härnäst och  verkar ha en förkärlek för äldreboenden och redan vaccinerade.

"Riskgrupperna", "de sköraste" som vaccinerades först är de äldre. De 85  år och äldre står för större delen av dödsfallen räknade som Covid.

Remdesivir och respirator, som används som behandling har båda dödsfall som biverkning! Det har estimerats att en av 27 i respirator överlever. Medicinerna som rekommenderas världen över har många dödligt utfall, såsom Morfin och Fentanyl och till och med den dödliga kombinationen Benzodiazepiner och Opioider.

VAKNA UPP SVERIGE, DE TAR LIVET AV VÅRA GAMLA!

När man dessutom sett Deagles prognos angående befolkningsmängd, så ser vi att Sveriges befolkning år 2025 beräknas sjunka med 64%.

Den här Kanadensiska serien som kallas TÄNK OM finns på SVT sedan juli 2021.

I skuggan av det som pågår världen över dyker många frågor upp.

bottom of page