top of page

GRUNDLURADE

Efter att ha förstått att pandemin planerats sedan decennier för att berättiga införandet av den Nya Världsordningen och att den moderna vetenskapen, läkemedelsindustrin, massmedia och praktiskt taget hela etablissemanget är delaktiga i agendan/bedrägeriet faller det sig rätt naturligt att undersöka andra stora händelser och narrativ, såsom terrorattentatet mot World Trade Center, Månlandningen eller varför inte jordens sanna form.

I videon ovan talar Neil Kramer om "Misstrons Trappa" i vilken varje sanningssökare (som oftast stämplas som konspirationsteoretiker) steg för steg behöver gå uppför trappan för att finna sanningen. Mordet på John F Kennedy som inte utfördes av Lee Harvey Oswald, är ett "enkelt steg" och Iraks massförstörelsevapen fanns inte men användes som argument för att rättfärdiga invasionen av Irak. Efter ett par steg inser man att världen inte är som man trodde;

Attacken på World Trade Center utfördes inte av 19 arabiska flygplanskapare, skolskjutningar är fejkade, regeringar tar direktiv från globalist-imperiet (Rom), organisationer som FN, Antifa och Black Lives Matter har organiserats för att så split, söndra och härska, andra världskriget var världshistoriens största psykologiska operation, solen och månen är inte vad man fått lära sig, jorden är inte ett klot utan platt, gravitation existerar inte och Gud är verklig och älskar dig.

Få vågar sig ens upp på första steget och många som gör det blir hånade, utfrysta, förlorar vänner och jobb och blir ibland t o m inspärrade.

Ingen med naturlig intelligens och sunt förnuft i behåll skulle ens försöka komma på förklaringar till varför två astronauter skulle ljuga om rymdresor och jordens sanna form eller ifrågasätta att kollapsen av den fristående byggnaden 7 var planerad.


Världen är inte vad vi fått lära oss. Moderna samhället är byggt på lögner och teorier som inte går att bevisa.

 "Du som har sett jorden från ovan, är den ett klot i yttre rymden?" 

 "Den är platt. Jag förväntade mig inte denna fråga, 
men jag försäkrar er: den är platt" 

 "Varför har ingen varit på månen på så länge?" 

 "Vi åkte aldrig dit." 

Buzz Aldrin  "första mannen på månen"

 911 KONTROLLERAD DEMOLERING 

Mirosław Hermaszewski, polsk astronaut

SUDDIGA GRÄNSER MELLAN FAKTA OCH FIKTION
Volodomyr Zelensky är en komiker och skådespelare som fått rollen som president. Här scener ur "Folkets tjänare".
Skådespelarkollegorna Tom Cruise, Ben Stiller berömmer hans insatser och Sean Penn överlämnar sin Oscar för Zelenskys skådespelarinstatser.
Det är såhär eliten öppet hånar oss - in plain sight; allt är ett skådespel. Världen är en scen och i toppen finns krafter som orkestrerar händelser och styr massorna genom indoktrinering, propaganda, falska nyheter, psykologiska operationer, felaktig information och lögner. Samtidigt som de projicerar; anklagar andra för att sprida osanningar och vara konspiratörer när det är de själva som konspirerat. Kriget i Ukraina är som det mesta planerat och framprovocerat på ovan beskrivna sätt.

#NWO  #klimatbluffen  #rymdbluffen  #pandemibluffen

bottom of page